Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timșoara, dorește să faciliteze prin intermediul acestei platforme, relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii.

Prin intermediul platformei, studenții/absolvenții pot identifica ofertele de carieră  disponibile la un anumit moment, iar companiile găsesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu.

Platforma perimite reprezentanților companiilor șă încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele. Atât companiile cât și candidații trebuie să își creeze un cont.  Ne bazăm pe diversitatea domeniilor de studiu pe care Universitatea Politehnica Timișoara le pune la dispoziția studenților, pregătind specialiști pentru toate categoriile de interes. Așadar, utilizând aceasta pagină, putem spune că există o conexiune directă între ceea ce cere piața și ceea ce i se oferă, Universitatea Poitehnica fiind unul dintre cei mai mari ,,furnizori” de specialiști din zona de vest a țării.